De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

10 mrt 2022 Energiecentra Culemborg

Tijdens deze dag maak je kennis met 10 verschillende energiecentra of zenuwplexi. Gezien de ligging van deze centra wordt er ook wel een vergelijking gemaakt met de bekende chakra's. De beschrijving van bijbehorende functies en symptomen is echter gelinkt aan de zenuwplexi volgens Westers model en geeft daardoor andere informatie dan die bekend is over de chakra's.

Deze energiecentra lopen door het hele lichaam en bestaan uit zenuwen die samenkomen, zich verdelen en opnieuw op een zeer ingewikkelde manier samenkomen. Zo vormen ze vastgestelde zenuwnetwerken. De zonnevlecht, beter bekend als plexus solaris, is waarschijnlijk wel de meest bekende zenuwplexus.

Alle Energiecentra hebben hun eigen unieke punten, gebieden en emoties. Wat deze cursus zo bijzonder maakt is, dat de correcties gestapeld worden. Eerst de prioriteit uitzoeken, vervolgens wordt er gekeken welke specifieke correcties het bewuste centra versterken, pas dan worden de correcties toegepast en vervolgens geankerd.

Er kunnen verschillende klachten ontstaan als de energie verstoord is in één of meerdere energiecentra. Ieder centrum verzorgt namelijk de energie naar verschillende lichaamssystemen (hormonen, spieren, pezen, meridianen, botten, etc.).

Aan het einde van de cursus heb je geleerd deze 10 energiecentra te testen en te balanceren op de eigen specifieke manier van het betreffende centra. Een prachtige methode en een waardevolle aanvulling op wat je al wist of wat je altijd al had willen weten over energiecentra.

Inge Burgerhof

06-28263250
Over Inge »

10 mrt 2022

1 donderdag, inclusief Online Leer Omgeving
9 - 17 uur
Inschrijven is mogelijk t/m: 03-03-2022
0 van Minimaal 4 deelnemers
0 van Maximaal 8 deelnemers
Begrip door Inzicht
Duizendblad 11
Culemborg
Vrije keuze module

Kosten Cursus: € 120,00
Kosten Materiaal: € 25,00
Kosten Verblijf: € -

Totaal Kosten: € 145,00

Inschrijven

Ik schrijf me in voor Energiecentra:

Lees de Voorwaarden → en ons Privacy statement →
Inge Burgerhof
Inge Burgerhof Inge Burgerhof Inge Burgerhof Inge Burgerhof
24.9
1003
33
54.80.173.217